Bu Blogda Ara

19 Mayıs 2014 Pazartesi

Maybelline Master Duo Eyeliner


    Hiç ama hiç sevemediğim bi eyelinerdan bahsedicem:"Maybelline Master Duo Eyeliner"


    Ben normalde fırçası şu şekilde olan eyelinerları tercih ediyodum:


    Ama Watsons'taki görevlinin "Bu eyeliner çok güzel, simsiyah, sürümü çok kolay, herkes bunu tercih ediyor." diye övmesi nedeniyle bi de üstüne %40 indirim olunca bi bakıyım diye satın aldım.Ürünü denedikten sonra düşündüğüm gibi oldu dediğim gibi ben üstteki resimdeki gibi fırçaya sahip olan eyelinerları tercih ediyorum ve kesinlikle bunlarla daha kolay eyeliner çekiyorum.Master duo eyelinerın kolay ya da zor sürümü üzerinde çok durmayacağım çünkü ben bunun el alışkanlığı olduğunu düşünüyorum  bana zor gelen başkasına kolay gelebilir.Fırçası ise şu şekilde:


    Resimde göründüğü gibi yuvarlak olması aslında eyelinerı kalın ya da ince çekmek gibi seçenek sunması açısından ideal.Ama ben kesinlikle bu eyelinerı yine de tercih etmem çünkü bir saat sonra falan dağılıyor.Kesinlikle kalıcı değil.Hatta kalıcılığı berbat bile diyebilirim.Özellikle benim göz pınarlarına doğru olan bölgede resmen yok oluyor ya gözümden hayret bir şey.:)


    Fiyatı ise indirimsiz 14TL olması lazım.Sizin de kalıcılığı çok kötü diye nitelendirdiğiniz eyelinerlar hangileri?:) 







 


10 yorum:

  1. Bende de maybelline nin mater priece isimli eyeliner i var. Tamam simsiyah sürümü kolay ama göz kapaklarimin ustune bulaşıyor kenardan goz altlarima akiyor. Bi sabit kalmiyor sevemedim pek.. bence maybelline jel eyeliner konusunda daha başarılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline jel eyeliner hariç diğer eyelinerlarda başarısız anlaşılan teşekkür ederim söylediğin için almamalıyım listeme onu da ekliyim.:D Jel eyelinerı gerçekten güzel ama bende de mavisi var çok memnunum.:)

      Sil
  2. Selamlar. :)
    Yeni bir etkinlik başlatmaya karar verdim.
    Katılmak istersen beklerim. :)
    http://deepoftheocean.blogspot.com.tr/2014/05/etkinlik.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkinliğe baktım çok şirin bi fikir.Final dönemim rahatlar rahatlamaz etkinlik için iletişime geçerim. :)

      Sil
  3. bende de jel eyelinerların kahverengi ve siyah rengi var siyahını daha denemedim ama kahverengisi olağan üstü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyahı da çok güzeldir muhtemelen.Kahverengisi bakışlara yumuşak bir hava katıyo çok doğal görünüyo diye bişey okumuştum bi yerde öyle mi gerçekten?Ben de alıyım.:D

      Sil
    2. Benim arkadaşım almıştı kendisine kullanmış sonra hamile kaldı kendi bütün ürünlerini ablamla bana verdi, bana geldiğinde amaaan ben bunu kullanmam dedim başta ama bir kullandım ( ki ben siyah eyeliner delisiyimdir) olamaz böyle bir şey hani yok gibi makyajlar yaptığımız (nude, neutral) denilen tonları yaptığımızda çok güzel yumuşacık bir derinlik katıyor. Bence alın ben maybelline'den çok beklentisi olmayan bir tüketici olarak hayran kaldım. Sephora'nın 180parçalık paletindeki jel eyelinerların kahverengisi beni kahverengi eyelinerdan soğutmuştu. Bunu baya bir beğendim yani çok uzun bir yorum oldu ohhh :)))

      Sil
    3. Tatlım öyle bi anlatmışsın ki şu an çıkıp koşa koşa watsons veya gratise gidip alasım geldi.İlk işim kahverengisini almak olcak.:D Teşekkür ederim çok.Ürünü alıp kullanır kullanmaz görüşlerimi yazcam ben de sana.:D

      Sil
  4. ben normalde makyaj yapıp bloga koymuyorum ama yakın zamanda bir inceleme yazayım bende gerçekten hiç pişman olmayacaksınız emin olun para tamamen hak ediyor kesinnn :))) içindeki fırçayı vermedi hijyenik olmaz diye ama kendi fırçalarımla uyguladım avon ve the balm eyeliner fırçaları ile iyi anlaşıyor yumuşacık ve akma yapmıyor çabuk sabitleniyor bence alın yorumları bekliyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki canım dediğim gibi ilk işim bunu almak olcak.:D Zaten söylemiştim bende de mavi rengi var onun kalıcılığından falan çok memnundum bi de şimdi sen kahverengi olanın duruşunu bu kadar övdükten sonra almak farz oldu ben çoğunlukla doğal duruşlu makyajlardan hoşlanıyorun çünkü.İnceleme yazını bekliyorum ;)

      Sil