Bu Blogda Ara

3 Mayıs 2014 Cumartesi

Clinique All About Eyes Göz Kremi


    İlk yazım göz çevresi üzerine olsun istedim.Göz altları en hassas olduğum; benim için en çok önem arz eden bölge.Neden mi?Çünkü yaklaşık 1.5 yıl önce alerjik astım problemi yaşamaya başladığımdan beri hastalığın kötü etkileri sonucunda göz altlarımda morluklar ve ve torbalar baş gösterdi.Ve bu sürecin ilk zamanları benim kendimi sağlıksız, çirkin göründüğümü düşünmemle devam etti.Yani diyeceğim şu ki göz altlarımızın görünümü sağlıklı bir yüz görünümü, güzel bakışlar gibi olmazsa olmaz ögeleri doğrudan etkiliyor.Bunu tecrübe etmiş biri olarak makyajınızda ve cilt bakımlarınızda cildinize gösterdiğiniz özeni göz çevresine de göstermelisiniz bana göre.Ve evet şimdi o sürecin devamını anlatıyorum; bu görünüm o kadar canımı sıkmaya başladı ki hastalık aklıma bile gelmezken göz çevresiyle ilgili çok fazla araştırma yaptım.Tabi hastalıktan kaynaklı bu problemi kozmetik ürünlerle halledemezdim ama en azından hastalık sonucu oluşan bu durum bana göz çevresinin de bir bakıma ihtiyacı olduğunu öğretmiş oldu yaptığım araştırmalarla.Göz çevremiz çok hassas bir bölge.İlk bilmemiz gereken koşul her önümüze gelen ürünü göz çevremize kullanamayız.İkinci bilmemiz gereken koşul ise göz çevremizin de neme ihtiyacı var.Eğer gerekli nemi sağlayamazsak göz altlarımıza problemleri erkenden çağırmış oluruz.Şimdi kullandığım göz bakım kremini anlatmaya başlayayım:Clinique All About Eyes Göz Kremi


    Öncelikle markanın kremle ilgili kendi açıklamasına bakalım:

    Hafif formüllü göz bakım kremi, gözaltı morluk ve şişliklerini ortadan kaldırarak daha aydınlık görünüm sağlar. Göz makyajının kalıcılığını arttırarak, ince çizgi onarımı yapar. Sabah ve akşam gözaltı ve göz kapağı çevresine düzenli olarak kullanın. Oftalmoloji testinden geçmiştir.

    Morluklar ve ince çizgiler üzerinde bir etkisi yok.Ama kesinlikle şişlikleri ortadan kaldırmak ve aydınlık görünüm konusunda  üstüne yok bu miniğin.:) Gece sürüp uyuduğumda sabah aynada sağlıklı bir görünümle karşılaşıyorum.Benim göz çevremin istediği nemi sağlıyor bu krem fakat çok kuru göz çevresine sahipseniz sizin için uygun olmayabilir.Çok hafif bir yapısı var belki de beni bu kreme en çok çeken etkenlerden biri de budur.İlk sürdüğümde yağlı bir görünüme sebep olmasına rağmen bir iki dakika içinde bu görünüm yok oluyor.

    Veee "All About Eyes Göz Kremi" makyaj öncesi için de mükemmel bir alternatif.Ben göz altlarıma concealer uygulaması öncesi bu kremi sürüyorum ve çok daha homojen bir dağılımın yanı sıra gün kalıcılık,daha iyi bir performans elde ediyorum concealerımdan.Bir de kavanoz yerine tüpte olsa tadından yenmezmiş.:) Görüşmek üzere!:)

















6 yorum:

  1. bloğun hayırlı olsun :)) bende bloğuma beklerim :))

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim, hemen takibe alıyorum blogunu.:))

    YanıtlaSil
  3. güzel bir ürüne benziyor gercekten, bende söyle aydinlatici etkisi olan ve günes korumasi olan bir göz kremi istiyorum, ama hic bulamiyorum maalesef :)

    YanıtlaSil
  4. Onu yazmayı unutmuşum eksilerinden bir tanesi de güneş koruması olmaması ama özellikle gece uyumadan önce cilt temizliğinden sonra kullanmak için çok kuru bir göz çevresine sahip değilsen gerçekten sevilebilecek bir krem.:)

    YanıtlaSil
  5. hoşgeldiniz diyorum öncelikle :)
    göz çevresi gerçekten önemli ve en çok ihmal ettiğimiz yer bence de. keşke spf olsaymış içinde. ama gece bakım rutinim için düşünebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.:)) Çok haklısınız yeterli özeni göstermiyoruz genel olarak. Spf olsa gerçekten çok güzel olurdu ama gece bakım rutini için gönül rahatlığıyla öneriyorum tabi yine çok kuru göz çevresine sahip değilseniz diye bir ekleme yaparak.;)

      Sil