Bu Blogda Ara

5 Temmuz 2014 Cumartesi

NYC Applelicious Glossy Lip Balm

   Merhaba.Herkes güzel başlamıştır umarım hafta sonuna.^^ Bugün size aşk yaşadığım bir lip balmdan bahsedicem:NYC Applelicious Glossy Lip Balm :)

    

   Bendeki rengi şu şekilde:



   Peki niye bu kadar çok sevdim ben bu lip balmı?Öncelikle lip balmlardan beklenilenin aksine(en azından benim genelde beklediğim) bu ürünün dudakları besleme gibi bir özelliği yok.Nemlendirmesi orta.Ben sadece dudağa verdiği renk yüzünden bu kadar seviyorum bu lip balmı.Hani bazı insanlar şanslıdır kendiliğinden tatlı bir kırmızılık olur ya dudaklarında işte bu lip balm doğal tatlı bir kırmızılık bırakıyor dudakta ve de lip balm olmasından kaynaklanan o hafif yapısıyla birlikte.:) 


  İnsanı rahatsız etmeyen tatlı bir kokusu var.Fiyatı ise çok uygun 7 TL.Bilmeyenler için söylüyorum Watsonslarda bulabilirsiniz bu ürünü.Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum görüşürüz.^^


4 yorum:

  1. bende cok begenıyorum yapısını nıvea nın yıllardır hepımızın mutlaka bır kere denmıs oldugu lıp balmlara benzetıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk dudağıma sürdüğümde benim de aklımdan geçen buydu Nivea'nın ürünlerini yenilemeden önceki lip balmına benzetmiştim.:) Onlar da çok güzeldi.:)

      Sil
  2. Benim de severek kullandığım ürünler arasında.. Ancak watsons'ın menthollü lip balmı da özellikle yaz aylarında favorilerimden.

    YanıtlaSil