Bu Blogda Ara

16 Temmuz 2014 Çarşamba

Gözenek Problemi İçin-Gül Suyu

  "Düşük maliyet + yüksek verimlilik-kalite" incelemesi ve bunun üzerine sistem tasarlanması endüstri mühendisliğinin şanındandır.:D Bir endüstri mühendisi adayı olarak tam da bu prensibe uygun bir ürünle tanışmanın mutluluğunu yaşıyorum son zamanlarda.:D Bugün size 2 aydır bayıla bayıla kullandığım gül suyundan bahsedeceğim:


    Kullanmaya başlamadan önce o kadar çok araştırdım ki.Çok faydalı olduğunu anlayınca hemen aldım bir tane ben de.Yalnız gül suyunun saf olanı faydalı.İşte bu yüzden benim için zor aşama hangi gül suyunu alacağıma karar vermek oldu.%100 saf olduğunu söyleyen bir sürü markanın ürünü var.


    En son kullananların yorumlarını inceleyerek Rosense markasının gül suyunda karar kıldım.Daha iyisi var mı bilmiyorum(varsa mutlaka bana söyleyin:D ) ama bundan gayet memnun kaldım.Ben gül suyunu  yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkadıktan sonra tonik niyetine kullanıyorum.Çok fazla olmamasına rağmen beni rahatsız eden gözeneklerim var yüzümde ve bunu tüm samimiyetimle söylüyorum gözeneklerim o kadar küçüldü ki bunu kullanmaya devam ettiğim süre boyunca; gözenek probleminiz varsa mutlaka deneyin derim.

    Ayrıca ağız kenarında fazla belirgin olmamasına rağmen beni çok rahatsız bir mimik çizgisi oluşmuştu gülmekten kaynaklanan.:) O çizgi artık hiç gözüme batmıyor yine bu gül suyunu kullandığımdan beri.Zaten sürdükten sonra cildinizin gerildiğini hissediyorsunuz.:)

   Gül suyu denince benim aklıma hep şu ellere dökülen pembe renkli ağır kokulu ürünler gelirdi ama bu gül suyu renksiz su gibi.Pamuğa döküp onu da fotoğrafladım.:)
  


    Kokusuna gelince tarif edemeyeceğim gül gibi olmayan ama ucundan kıyısından gül kokusuna benzeyen ağır olmayan bir kokusu var.Beni kokusu hiç rahatsız etmedi zaten sürdükten 30-40 saniye sonra kokuyu duymuyorum bile.Ama bazı kişileri rahatsız ediyor sanırım.Son olarak bir de kaşıntıya çok iyi geldiğini de söylemeden edemeyeceğim.;)

    Ben çok çok memnunum gül suyundan.Kozmetik markalarının bilmem kaç liralık toniklerine on basar bana göre.Hazal Kaya bile gül suyu kullandığını söylemiş annesinden öğrendiği bir güzellik sırrıymış.:D Gül suyu ile o kadar iyi anlaştım ki haftalık kil maskemi bile normal suyla değil gül suyuyla hazırlıyorum.:D

   Ben bunu 7.5 TL'ye aldım.Aktarlarda falan bulabilirsiniz.Yalnız önce fiyat sormanızı öneririm çünkü kuzenim aynı ürünü 15 TL'ye almış.:/ Resmen ödediği miktar benimkinin 2 katı.Malum  bazı esnaflar bu konularda kötü olabiliyor.Siz de gül suyu kullanıyor musunuz kullanıyorsanız yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.:) Görüşmek üzere!;)




37 yorum:

  1. Evet bu ürün gerçekten çok güzel...Bende almıştım ama düzenli kullanmadım..Senin bu yazından sonra kullanmayı düşünüyorum...
    Tşk er canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim mutlaka düzenli kullanmayı deneyin.:))

      Sil
  2. ben de bir ara otacı kullanırdım safmıydı hatırlamıyorum ama çok memnundum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otacı markasını da çok duydum o da iyi sanırım; onu da saf diye okumuştum.:)

      Sil
  3. Evet bende bu ürünü baya bir kullandım çevremdekiler suratımın pürüzsüz oldugunu söylüyolardı gerçekten çok işe yarıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan etraftan güzel yorum alınca daha bir bağlanıyor ürüne.:D

      Sil
  4. Şeyma hanım merhaba,acaba gülsuyunu hergüne mü yüzünüze uyguluyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet her gece yatmadan önce yüzümü yüz yıkama jeliyle yıkadıktan sonra gül suyunu bir pamuğa döküp yüzüme uyguluyorum.:))

      Sil
  5. Benimde bayıldığım bir ürün. Yalnız saf gülsuyu olduğu için çabuk bozuluyormuş. Buzdolabında bekletmek gerekirmiş. Ben tabi sürekli buzdolabına gitmeye üşendiğim için küçük bir fısfıslı şişeye koyuyorum. Bittikçe buzdolabından dolduruyorum. Fısfıs olduğuna rahat oluyor, sıcaklarda ferahlatıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi fikir benimde buzdolabında duruyor...Dediğin gibi üşeniyorum:))Küçük bir fısfısa koyayım...
      Tşkler

      Sil
    2. Evet çabuk bozulduğunu duymuştum ama buzdolabında bekletmedim ben hiç.Zaten bunu alalı 2 ay oldu bitti bitecek kokusunda da bi değişiklik olmadı.Daha uzun süre beklese bozulabilirdi belki ben yine de buzdolabına koyayım teşekkürler söylediğiniz için.:))

      Sil
  6. aaa hiç duymamıştım daha önce mutlaka deneyeceğim cildim çok yağlı...

    bloğunuz çok keyifli... ben de beklerim :)
    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka deneyin.Teşekkür ederim sizin blogunuz da çok keyifli gerçekten.:)

      Sil
  7. gül suyu cildin dengesini sağlama açısından çok iyi :)
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com.tr
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle.:) Takipteyim blogunuzu.:)

      Sil
  8. merhabalar,

    keşfettim geldim.
    bana da beklerim.

    sevgiler.
    http://burcuaydn04.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben de keşfettim ve takip ettim blogunuzu.:)

      Sil
  9. Merhabalar bende etkinlik sayesinde keşfettim blogunuzu :)
    Bu arada gül suyunu bende severek kullanıyorum uzun süredir gerçekten etkili :)
    Bana da beklerim sizi.Sevgiler..
    http://somurtkansirine.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok etkili.Blogunuzu takibe aldım.Sevgiler.:)

      Sil
  10. Merhabalar etkinlik sayesinde keşfettim.
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  11. Buzla sürünce çok fazyda sağlıyor gül suyu:) güzel paylaşım olmuş bana da beklerım :) http://meralgumus.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  12. bende şelaleninkini kullanıyorum sen araştırmışsın hangisini önerirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şelaleyi bilmiyorum hakkında hiç görüş de okumadım ama bu kullandığım Rosense markalı gül suyundan memnunum çok.

      Sil
  13. MERHABALAR. GÜL ÜRÜNLERİ SATAN BİRİ OLARAK SİZE SÖYLEYEBİLİRİM Kİ. ROSENSE EN İYİSİ. GÜLBİRLİK ÜRÜNÜ. GÜL SUYUNUN SAF OLDUĞUNU İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜNDEN ANLAYABİLİRSİNİ. İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜNDÜ %100 GÜL SUYU YAZIYORSA O SAF GÜL SUYUDUR. İÇİNDEKİLERDE:SU ,GÜL ESASNSI VB. YAZIYORSA ASLA ALMAYIN, O ÇEŞME SUYUNUN İÇERİSİNE UCUZ ESASN KARIŞTIRILMIŞ MERDİVEN ALTI BİR ÜRÜNDÜR. OTACI KONUSUNA GELİRSEK KUTUSUNDA DİKKAT EDİN Kİ GÜL SUYU YAZMAZ GÜLLÜ SU YAZAR. YANİ GÜL SUYU DEĞİLDİR. İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZ DİLEĞİ İLE. BANA DA BEKLERİM. BLOĞUMDA ROSENSENİN DİĞER ÜRÜNLERİ DE AYRINTILI OLARAK VAR.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnunum zaten Rosense'ten.Zaten içindekiler bölümünü incelemiştim ama nedense insan kolay kolay güvenemiyor gerçekten %100 gül suyu mu ki diye duraklıyor bir an.Teşekkürler yorumunuz için blogunuzda diğer Rosense ürünlerini okuyacağım mutlaka merak ediyorum.:)

      Sil
  14. Isparta'da yaşıyorum ve bu ürünü buraya taşındığımda ilk denemiştim. O zamandan beri stok yapa yapa kullanıyorum. Kaç şişesini bitirdim bilmiyorum ama ben de çok severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten bittikçe kullanılacak bir ürün.Ben de dün ikinci şişemi aldım.:))

      Sil
  15. Ben de aynısını kullanıyorum, makyajımı temizledikten sonra yüzümü bol suyla yıkıyorum ve pamuğa dökmeden avcuma bir miktar alıp yüzüme yaydırıyorum.. Dediğiniz gibi yüz geriliyor parlak duruyor, sonrasında biraz Bepantol sürüyorum cildime, bebek gibi oluyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bepanthol kremi herkes çok seviyor denemek istiyorum ne zamandır.:)

      Sil
  16. Hergün bu ürünlerin önünden geçiyorum ama almak aklıma bile gelmemişti enkısa sürede alıp deneyeceğim ıspartada yaşayıpta gülsuyu kullanmamak olmaz sanırım bloğunu takibe aldım canım banada beklerim sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka denemelisin, gerçekten faydalı.:) Ben de blogunu takibe aldım. Görüşmek üzere.:)

      Sil
  17. Ben ıda kew kullanıyorum rosense hiç kullanmadım ıda kew hakkındaki yorumlarım baya olumlu gözüme gül suyu girmişti korkmuştum ama hicbirşey olmadi harika bazen ağzıma geliyo içiyorum resmen . istersen dene fiyat ml bakımından pahalı yani. Ben de yarın inş.rosense denicem belki sende ıda kew denersin bu sırada bi temizleme jeli söylemek istiyorum bi sakıncası yoksa harika temizliyor kokusu bebek sampuanı gibi istersen onu da dene eco cosmetics asma yaprağı ve yeşil çaylı yüz temizleme jeliydi ismi sanırım istersen dene diyorum yanlış anlamazsin inş.

    YanıtlaSil
  18. Temizleme ve tonik olarak iki türlü de çok başarılı bir şey gül suyu ya da güllü su :)

    YanıtlaSil
  19. Güzel paylaşım olmuş, konu hakkında bizim yazımıza da bekliyorum
    Link: https://isacoturoglu.com.tr/yorum/gulbirlik-rosense-urunleri-kullanici-yorumlari.html
    YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=PqRBPc8ZTbk tıklayarak ulaşabilirsiniz

    YanıtlaSil