Bu Blogda Ara

7 Mart 2015 Cumartesi

Loreal Skin Perfection Krem

    Merhaba!Bir blogum olduğunu unuttum desem yeridir.Son sınıf olmak ne zormuş projelerden vakit bulamaz oldum çoğu şeye.Bir yazı yazmalıyım dedim kendi kendime.Ve sonunda buradayım.:)

     İlk günler sever gibi olduğum sonradan bir türlü elimin gitmediği bir kremden bahsetmek istiyorum:Loreal Skin Perfection Krem


    Çok büyük bir merakla almıştım çünkü çok övüldüğü bir yazıya denk gelmiştim.Büyük değişimlerden bahsediliyordu yazıda.Neyse ben kendi yazıma bakacak olursam, değişim yaşatıyor evet.Nasıl mı?Anlık değişimler.:)


    Anlık değişimle kastettiğim kremi sürüyorum 5 dk sonra bi bakıyorum cildimde var olan gözenekler küçülmüş görünüyor ilginç bir şekilde. Sonra araştırmalarımı derinleştirip öğrendim ki içindeki silikon yüzündenmiş.Sürdükten 10 dk sonra elinizi cildiniz üzerinde gezdirirseniz eğer beyaz beyaz kalıntılar görürsünüz yüzünüzde.Bu da silikon yüzündenmiş sanırım.Cildimize bakım yapsın nemlendirsin amacıyla sürülen kremlerimizde kimyasallar hele ki silikon bulunsun istemeyiz demi?Ama maşallah bu kremin bir içindekiler listesi vardı, upuzun.

     Krem çok çabuk emiliyor.Nemlendirme konusunda ise çok yeterli değil bence.Benim çok kuruyan ağız kenarlarında etkisiz kalmıştı.Güneş koruma faktörüne de sahip değil.Parfüm içeriyor.Rahatsız edici olmayan hafif bir kokuya sahip. Cildimde sivilcelenmeye sebep olmadı. Faydası da olmadı.:) Sizler bu kremi kullandınız mı?:)

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mine.:) Faydalı olmasına çok sevindim.:))

      Sil
  2. Kullanıyorum ama gözenekleri geçici olarak kapatıyor makyaj bazı olarak kullanılabilir :) Blogunu yeni keşfettim takipteyim benim bloğuma da beklerim sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle gözenekleri geçici bir süreliğine kapattığı doğru.:) Ben de blogunu takibe alıyorum görüşmek üzere.:))

      Sil