Bu Blogda Ara

4 Ağustos 2014 Pazartesi

Clinique Line Smoothing Concealer

    Göz altlarına ne kadar önem verdiğimi blogu ilk açtığım zamanlar belirtmiştim.Sağlıklı görünen göz altları tüm bakışı ve makyajı etkiliyor bana göre.Benim göz altlarım için kullandığım ürünlerden biri de:Clinique Line Smoothing Concealer


    Bendeki rengi "02 light".Tenimden 2 ton açık concealer tercih ettim göz altlarımın daha aydınlık görünmesini istediğim için.Çok memnunum kendisinden.Çok hafif bir görünümü var kalıp gibi durmuyor yani doğal bir duruşa sahip.Göz altlarımdaki koyuluğu %100 kapattığını söyleyemem.Kapatıcılığı mükemmel değil, ortalama.Ama benim için yeterli.Siz çok koyu göz altlarına sahipseniz kapatıcılık konusunda bu ürün sizi tatmin etmeyebilir.Ayrıca güneş koruma faktörü yok.

    Ben verdiği aydınlık, doğal görünümden dolayı seviyorum bu concealerı ve çevremden de hep olumlu yorumlar aldım.


   Likit formda ve aplikatörü var.Ben göz altlarıma 3'er tane nokta koyuyorum sonra yüzük parmağımla dağıtıyorum.
    

    Duruşu ise yukarıdaki gibi.1 numaralı resim concealer uygulanmış hali; 2 numaralı resim ise uygulanmamış hali.Kuruluk problemi yaşayanların bu ürünü göz altı kremi desteğiyle kullanması gerekebilir.Ben çok fazla kuruluk problemi yaşamadığım halde krem desteğiyle kullanıyorum daha ve iyi bir performans alıyorum üründen.Kalıcılığı ise gayet iyi gün boyu kalıcılığını koruyor.

   Eğer siz de kalıp gibi durmayan; doğal duruşlu ve aydınlık görünüm veren bir concealer arıyorsanız şans verebilirsiniz bu ürüne.Ben Tekin Acar'dan 65 TL gibi bir fiyata almıştım.Sizin kullandığınız göz altı ürünleriniz hangileri?:) Görüşmek üzere!^^



5 yorum:

  1. Blogunuzu blog keşif etkinlikleri sayesinde keşfettim ve hemen takibe aldım :) Çok güzel bir etkinlik oldu gerçekten bu sayede bir çok blogu tanıma fırsatı buluyoruz :) Benim bloguma da beklerim :)
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Su anda kapaticim var ama bittiginde buna mutlaka bakarim, en cok hosuma giden codecheck sayfasindan baktim ve hic hormonel icerigi yokmus, benimkinde iki tane varmis maalesef yeni ögrendim. Leke yaptigindan süpheleniyorum, zaten sagligada zararli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hormonel içeriğinin olmaması beni de mutlu etti.:)

      Sil
  3. merhaba takibe geldim bana da beklerim

    YanıtlaSil
  4. Bende Helena Rubinstein Magic Concealeri kullaniyorum ama Lisa Eldridge sürekli övdügü icin Clinique Concealerinide denemek istiyorum mutlaka :)

    YanıtlaSil