Bu Blogda Ara

28 Haziran 2014 Cumartesi

The Balm Schwing Eyeliner

   Merhaba.Uzun zamandır finaller, bütünlemeler derken bloga yazı yazamadım.Fırsat bulamadım maalesef; stresli bir dönemdi ama kurtuldum bütün derslerimden.Kafam artık o kadar rahat ki.:)



  Bugün blogumda The Balm'ın "Schwing Eyeliner"ından bahsetmek istiyorum.Bendeki rengi siyah ve likit formda.Öncelikle kalıcılık bakımından mükemmel.Gün içinde renginde soluklaşma, dağılma problemi kesinlikle yok.Çok güzel sabitleniyor kısa sürede.Benim en çok hoşuma giden özelliğinden biri de simsiyah olması.:) Fırçası ise şu şekilde:


    Sürümü bana çok kolay geldi ama kişiden kişiye değişiyor bu durum.Fırçası ise eyelinerı incecik çekmeme ya da kalın istiyorsam kalın çekmeme olanak sağlıyor.

    Benim hoşuma gitmeyen tek durum çok zor temizleniyor olması.Bioderma h2o kullanıyorum ve çok zor çıkıyor gözümden.Belki başka bir makyaj temizleme ürünü ile bu sorun da hallolur ama bioderma ile hallolmayacağı kesin.Belki de ürünün kendisiyle alakalıdır.

  Ben bu ürünü anneler günü indiriminde 14 TL gibi bir fiyata almıştım.İndirimsiz fiyatını hatırlamıyorum.Kalıcılık arayışındaysanız şans verebileceğiniz bir ürün.





    

4 yorum:

  1. cok tatli bir ambalaji varmis :) Biodermayi pamuga döktükten sonra gözünün üstünde hafifce basarak tut ve 10´a kadar say, bende her türlü göz makyajini ozaman cikartiyor :) Ve kalintilar olursa Q-Tiple (su kulak temizlemek icin olan pamuk cubuklarla) Biodermayi dök üstüne ve onla iyice kenarlarda kalanida temizleyebiliyorsun, umarim ise yarar :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim dediğin şekilde temizleyeceğim bir sonrakinde.Bu sefer işe yarar umarım.:))

    YanıtlaSil
  3. çok şeker bir görüntüsü var bayıldım..blogunu takibe aldım bana da beklerim:) lapermstyle.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil